Dziki ryż z papryką i koprem włoskim

Dziki ryż z papryką i koprem włoskim
Dziki ryż z papryką i koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 277 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 42 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką paprykę, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryż Basmati z prażonym koprem włoskim, papryką, cukinią i kabaczkiem, Powolna kuchenka dziki ryż pilaw z bazylią, kukurydzą i papryką, oraz Brokuły z koprem włoskim i czerwoną papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj paprykę i pokrojoną w kostkę cebulkę kopru włoskiego na patelnię; gotować 8 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z ryżem, świeżym oregano, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i solą; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
świeże Oreganoświeże Oregano
PaprykaPapryka
Koper WłoskiKoper Włoski
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn