Dyniowe Gorące Kieszenie

Dyniowe Gorące Kieszenie
Dyniowe gorące kieszenie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Za 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś barwnik spożywczy, musztardę miodową, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Kieszenie Na Ciasto Z Dyni, Dyniowe kieszenie falafel, oraz Ostry Sos Krówkowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj jeden arkusz ciasta na 15 cali. koło. Używając posypanej mąką 5 cali. x 4-w. foremka do ciastek z dyni, wyciąć osiem dyń. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
2
Rozłóż musztardę na ośmiu dyniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Warstwa z szynką, cebulą i serami do 3/4 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
4
W małej misce ubij żółtka z wystarczającą ilością czerwonego barwnika spożywczego, aby uzyskać pomarańczowy kolor. W innej małej misce ubij białko z Zielonym barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Posmaruj pomarańczową mieszankę brzegami ciasta. Na wierzch z pozostałymi dyniami. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić; Wytnij kółkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
6
Szczotkuj łodygi zieloną mieszanką i dyniami z pomarańczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
7
Przełóż na natłuszczoną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub do zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn