Rosemary Flatbread

Rosemary Flatbread
Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 8G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka cheddar, oliwa z oliwek, rozmaryn, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Rosemary Flatbread, Pieczywo czosnkowo-rozmarynowe, oraz Flatbread Oliwkowo-Rozmarynowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko mąkę z tyłu blachy do pieczenia 15 na 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Roll lub ciągnąć ciasto do pizzy około 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za PergaminOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Umieścić ciasto z tyłu blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Szczotkować obficie oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
5
Zapal grill węglowy i pozwól, aby węgle się spaliły, aż zostaną pokryte szarym popiołem lub podgrzej grill gazowy do medium. Używając blachy do pieczenia jak dużej szpatułki, przesuń ciasto bezpośrednio na ruszt do gotowania. Grilluj na bezpośrednim średnim ogniu, aż spód ciasta zostanie oznaczony, 1 do 3 minut. Nie martw się, jeśli skorupa bąbelki; będzie spuszczać powietrze po przewróceniu. Wsuń ciasto na blachę do pieczenia i obróć niewzruszoną stronę na ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Posmaruj oliwą z oliwek i rozetrzyj cheddar, rozmaryn i sól na wierzchu. Przykryć i grillować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć płaski chleb z grilla i lekko ostudzić na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Pokrój poprzecznie na paski. Może być podawany w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn