Cukinia z salsą
Cukinia z Salsanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ząbki czosnku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Z Cukinii, Pieczona Salsa Z Cukinii, oraz Cukinia Salsa Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podziel cukinię między dwa kawałki folii o dużej wytrzymałości (około 20 cali. x 18 po). W misce, połączyć pozostałe składniki; łyżka na cukinię. Fold folia wokół warzyw i szczelnie zamknąć. Grill, przykryty, na pośrednim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.