Dyniowa Charlotte
Dyniowa Charlotte może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dodatków. Za 1,07 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 5 g białka i 23 g tłuszczu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup cukier, mielony imbir, przyprawę do ciasta dyniowego i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 33%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Pumpkin Charlotte, Pear Charlotte i Orange Charlotte.
Instrukcje
Biszkopty dzielone; ułóż na spodzie i pionowo wokół boków nienatłuszczonego 9-calowego. Tortownicę, przycinając, jeśli to konieczne. Odłożyć na bok.
W dużej misce ubij serek śmietankowy i cukier na gładką masę. W małej misce ubij 1-3/4 szklanki śmietanki do ubijania i 2 łyżki cukru pudru, aż powstanie sztywna piana. odłożyć 1/2 szklanki. Pozostałą bitą śmietanę wymieszać z masą serową.
Rozłóż na przygotowanej patelni.
W misce wymieszaj mleko, mieszanki budyniowe i przyprawy; ubijaj na niskiej prędkości przez 1 minutę.
Dodaj dynię; ubijaj 1 minutę dłużej. Dodać zarezerwowaną bitą śmietanę.
Wylać na warstwę serka śmietankowego. Przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Tuż przed podaniem ubić pozostałą śmietankę i cukier puder na sztywną pianę. Wyłóż łyżką warstwę dyni.
Usuń boki patelni. Resztki przechowuj w lodówce.