Duży makaron z pieczarkami, pietruszką, czosnkiem i tymiankiem

Duży makaron z pieczarkami, pietruszką, czosnkiem i tymiankiem
Duży makaron z pieczarkami, pietruszką, czosnkiem i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 555 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka tłustych ząbków czosnku, świeżych liści tymianku, grzybów uncji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka grzybowa z emulsją Pietruszkowo-czosnkową, Sałatka grzybowa w czosnku i pietruszce Vinaigrette, oraz Makaron z Pieczarkowo-tymiankowym Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: duża patelnia do pieczenia, około 12 3/4 na 16 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
W rondlu roztopić masło do beszamelu i dodać mąkę, delikatnie mieszając, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Zdjąć patelnię z ognia i ubić w mleku. Włączyć ciepło z powrotem do medium, i mieszać beszamel, aż zacznie zagęszczać i dojść do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Niech bąbelki na około 5 minut, aby pozbyć się mączny smak. Zdjąć ogień i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Roztopić 2 łyżki masła i oleju w dużej szerokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Odcedzić borowiki, zastrzegając płyn, i posiekać przed dodaniem do patelni z 3/4 szklanki posiekanej natki pietruszki, suszonego lub świeżego tymianku i czosnku. Mieszać przez kilka minut, a następnie roztopić pozostały 1 kij masła w tej samej patelni i dodać posiekane grzyby, mieszając przez około 5 minut. Grzyby na początku wydają się suche, ale w końcu zaczną wydzielać trochę płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać płyn do namaczania porcini, który grzyby w dużej mierze wchłoną, ale nadal mieszając i dodać sherry i niech się bąbelki. Wyłącz ogrzewanie, gdy masz brązową, syropową gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
GulaszGulasz
9
Mieszamy mieszaninę grzybową do beszamelu i dodajemy 1 szklankę parmezanu, a pozostałe 3/4 szklanki posiekanej natki pietruszki. Na makaron włożyć dużą patelnię z wodą, a gdy się zagotuje, dobrze posolić. Makaron gotować aż do al dente, następnie odcedzić i dodać do grzybowym białym sosem, mieszając go jak najlepiej można uzyskać makaron pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Przełożyć na dużą patelnię i posypać pozostałą 1 filiżankę parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
11
Piec przez 30 minut lub aż Góra zacznie się złocić w miejscach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Gdy puszka wyjdzie z piekarnika, udekoruj pozostałą 1/4 szklanki posiekanej natki pietruszki i kilkoma gałązkami świeżego tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia18
Magazyn