Ryba z grilla na kolendrze - Chili Slaw

Ryba z grilla na kolendrze - Chili Slaw
Grillowana ryba na kolendrze-Chili Slaw jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 34g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz filet mahimahi, sól, kapusta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane Tacos rybne Chili-Limonka z kwaśną śmietaną kapusta Slaw + Mango & awokado, Tacos Rybne Z Kolendrą Slaw, oraz Tacos z rybami Halibut z kolendrą Savoy Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj ocet, oliwę z oliwek, kolendrę, czosnek, nasiona kminku, 3/4 łyżeczki soli i chili do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ryby opłucz i osusz. W ciężkiej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny (1-gal. rozmiar), połączyć ryby i 1/3 szklanki mieszaniny octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Odstawić, obracając od czasu do czasu, na około 15 minut.
4
Tymczasem kapustę opłukać i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
5
Przeciąć rdzeń na ćwiartki; wyciąć i wyrzucić sekcje rdzenia. Każdą ćwiartkę pokroić wzdłuż na cienkie strzępy, aby uzyskać około 6 filiżanek. W dużej misce wymieszać rozdrobnioną kapustę, cebulę i 1/2 szklanki mieszaniny octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
7
Wyciągnij ryby z marynaty (wyrzuć marynatę) i umieść na naoliwionym grillu nad solidnym łożem gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę grilla gazowego. Gotować ryby, obracając raz, aż ledwo nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Kopiec kolendra-chili slaw równo na czterech talerzach obiadowych. Każdy kopiec ułożyć kawałkiem gorącej lub ciepłej grillowanej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Papryka ChiliPapryka Chili
RybyRyby
9
Mżawka pozostała jednakowo dressing nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
10
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn