Halibut marynowany w ziołach, Okra-Biała kukurydziana Sałatka z Sukkotem i rukolą

Halibut marynowany w ziołach, Okra-Biała kukurydziana Sałatka z Sukkotem i rukolą
Marynowany w ziołach Halibut, Okra-Biała kukurydziana Sukkotasz i sałatka z rukoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 21g białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chiles Rellenos z Sukkotaszem kukurydzianym i okrą, Niebieskie ciastka krabowe z surową kukurydzą, Okranem i Sukkotaszem z limonki, oraz Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn