Duszone Ramię cielęciny z wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje $19.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 298g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 2525 kalorii. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jeśli masz szalotkę, koperek, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baranek duszony z wiosennymi warzywami, zielonymi ziołami i białym winem, Łopatka wieprzowa natarta czosnkiem z warzywami wiosennymi, oraz Duszone Ramię Jagnięce Z Warzywami Korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W małej miseczce wymieszać kozi ser z liśćmi selera, majerankiem i rozmarynem, doprawić solą i pieprzem.
Cielęcinę przełożyć na deskę do rzeźbienia i przykryć luźno folią. Odcedzić płyn do gotowania do rondla i odcedzić tłuszcz. Gotować płyn do zmniejszenia do 2 filiżanek, o 15 protokół. Natkę pietruszki, estragon i koperek wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)