Duszona, Faszerowana Łopatka Wieprzowa

Duszona, Faszerowana Łopatka Wieprzowa
Need a dairy free main course? Duszone, faszerowane łopatki wieprzowe mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.69 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 61 fanów. Jeśli masz pieczeń z łopatki wieprzowej, pietruszka, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duszona Łopatka Wieprzowa, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Duszona Łopatka Wieprzowa.

Instrukcje

1
Wieprzowina marynowana: 
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2
Wymieszać składniki marynaty w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać pieczeń wieprzową i obrócić, aby pokryć całość marynatą. Marynować przez kilka godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4
Wyjąć z lodówki 1 do 2 godzin przed gotowaniem, aby zbliżyć się do temperatury pokojowej.
5
Z marynaty wyjąć pieczeń wieprzową, osuszyć. Marynata rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
6
Zrobić farsz: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
7
Połącz składniki farszu, aż mieszanina uzyska konsystencję pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8
Stuff pieczeń: Otwórz pieczeń wieprzową, aby odsłonić, gdzie kość była. Posmaruj farsz na tej powierzchni. Związać pieczeń wieprzową dołączyć farsz. Wieprzowinę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
9
Zapiekać pieczeń w piekarniku lub na płycie kuchennej: albo umieścić wieprzowinę w dużej patelni do pieczenia i przesmażyć ją we wstępnie rozgrzanym piekarniku 218° przez 30 minut lub aż powierzchnia będzie złotobrązowa, lub zapiekać pieczeń ze wszystkich stron na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Przenieść wieprzowinę do garnka o grubym dnie z pokrywą na tyle dużą, aby ją pomieścić. (Użyliśmy 2 1/2 quart Le Creuset.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1
Odcedzić tłuszcz z patelni do pieczenia lub patelni, następnie odcedzić marynatę do patelni i podgrzać, mieszając, aby odgazować soki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
marynata i wywar do garnka z wieprzowiną, przykryć i ugotować: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Zalać marynatą wieprzowinę i dodać tyle bulionu, aby uzyskać połowę lub dwie trzecie drogi w górę strony mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Podgrzać na wysokim, aby doprowadzić do duszenia, obniżyć ciepło, aby utrzymać gołe dusić, przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez około półtorej godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Lub jeśli już podgrzany piekarnik, aby zgrzać pieczeń, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie umieścić go w piekarniku 325 ° F na 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
mięso do deski do krojenia, zmniejszyć płyny do sosu: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Przełożyć mięso na deskę do krojenia. Odcedzić płyn z garnka do małego rondla, pozostawić na tyle, aby odtłuścić tłuszcz i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Zdjąć sznurki z mięsa, pokroić lub pokroić w kliny i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Wyśmienicie podane z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn