Drobiazg Z Pomarańczy, Migdałów I Granatów

Drobiazg Z Pomarańczy, Migdałów I Granatów
Trifle pomarańczowy, migdałowy i granat jest bezglutenowe deser. Ten przepis służy 1 i kosztuje $13.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 92g tłuszczu, oraz w sumie 2408 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka grand marnier, waniliowy jogurt grecki, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto orzechowo-migdałowe z kompot pomarańczowo-granatowym, Bezglutenowe ciasto migdałowo-pomarańczowe z sokiem z granatu POM, oraz Drobiazg jogurtowy z granatem, gruszką i daktylami.

Instrukcje

1
Odetnij górną i dolną część pomarańczy. Ustaw go na końcu. Za pomocą dużego, ostrego noża odetnij skórkę, pestkę i cienką membranę otaczającą owoce, od góry do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Usuń segmenty: sok rezerwowy. Powtórz z pozostałymi cytrusami.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
3
Połączyć soki owocowe, dodając wystarczającą ilość soku pomarańczowego do całkowitej 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
OwoceOwoce
4
Przygotować żelatynę: w małym garnku podgrzać 1 1/2 szklanki soku na wolnym ogniu. Tymczasem posypać żelatynę pozostałym sokiem; pozostawić do zmiękczenia 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wlać gotujący się sok na mieszaninę żelatyny; trzepaczka do rozpuszczenia. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Piekarnik rozgrzać do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić ciasto na 1 1/2-calowe plastry; rozprowadzić na blasze do pieczenia. Tosty do wyschnięcia, obracając raz (łącznie 20 minut). Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Rozpocznij drobiazg: przykryj dno szklanej miski plasterkami ciasta (kawałki do cięcia).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Posypać Amaretto i likierem pomarańczowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier AmarettoLikier Amaretto
10
Warstwy pomarańczowe segmenty na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
11
Wlać mieszaninę żelatyny; przykryć miskę folią. Przechowywać w lodówce, aż żelatyna jest całkowicie ustawiona(8 godzin na noc).
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
12
Zalać kremem drobiazg. Przed podaniem ubij krem, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
KremKrem
13
Dodaj miód i ekstrakt z migdałów; kontynuuj bicie, aż krem osiągnie kształt. Złożyć w jogurcie. Laleczka na drobiazgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
JogurtJogurt
KremKrem
MiódMiód
14
Serw.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia31
Magazyn