Dorsz Z Chorizo

Dorsz Z Chorizo
Dorsz z Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, chorizo, chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Tajny składnik (Chorizo): Chorizo-gotowane na parze małże i małże z białą fasolą.

Instrukcje

1
Usuń łuski i kości z filetu dorsza i umyj go pod zimną bieżącą wodą, dobrze osusz papierem kuchennym.Używając bardzo ostrego, elastycznego noża, wyjąć miąższ ze skóry pozostawiając około 1 cm przymocowanego wzdłuż długości fileta.Chorizo cienko pokroić w krążki i położyć na skórze obok miąższu i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Zwinąć miąższ na wierzchu Chorizo i nadal zwinąć go mocno, aż do uzyskania idealnego okrągłego fileta. Zabezpieczyć nadziewane dorsza sznurkiem i ustawić na jedną stronę.Rozgrzej piekarnik do 180c.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Pokrój rybę na porcje i na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu umieść oliwę z oliwek i niesolone masło. Gdy masło przestanie sycać ostrożnie umieść rybę na patelni i brązów na około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść rumiane porcje rybne na blasze do pieczenia i gotuj je w piekarniku przez 6 protokół. Po ugotowaniu wyjmij je z piekarnika i ustaw na jedną stronę, aby odpocząć podczas robienia sauce.In na patelni umieścić oliwę z oliwek i posiekane chorizo i delikatnie smażyć na średnim ogniu przez 2 minuty, doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Podawać, podawaliśmy go z zwiędłym szpinakiem z liści doprawionym solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W6 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn