Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw

Dorsz smażony na patelni z radicchio slaw
Smażony dorsz z radicchio slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1731 kalorii, 193g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 18,62 zł / porcja, ten przepis okładki 81% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, twist sandwich: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Radicchio-Green Mango Slaw, oraz Radicchio - kapusta z miodem.

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz1Duże1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski1. Drobno posiekać radicchio i kapustę w poprzek i wrzucić do dużej miski1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon2Złóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejemZłóż kapary, oliwki, tymianek i rozmaryn. Wymieszać z octem i olejem4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypołowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetkipołowa rozmiaru 41 wstępnie obgotowana i krewetki680Orzechy dowolne (posiekane)Sandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilkiSandwich assembly filety z dorsza atlantyckiego, usunięte kości skóry i szpilki4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGotowanieGotowanie596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiMusztarda Dijon, podzielonaMusztarda Dijon, podzielona796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka476Każda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sódKażda porcja: kalorie; 35 gramów białka; 43 gramów węglowodanów; 6 gramów błonnika; 18 gramów tłuszczu; 2 gramy tłuszczów nasyconych; 70 mg. cholesterolu; 1377 mg. sód1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichrzan kremowy, podzielonychrzan kremowy, podzielony3(zima)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane oliwki marokańskieposiekane oliwki marokańskie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slawPrzepis: dorsz smażony na patelni z radicchio slaw4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumperniklaKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times)Kanapkowy TWIST: dorsz jest smażony na patelni, a następnie polany slaw i schowany między chlebem pumpernikla. (Spencer Weiner / Los Angeles Times)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzepis: wieprzowina brzuch banh miPrzepis: wieprzowina brzuch banh mi8plastrygrube kromki chleba pumpernikla, tostygrube kromki chleba pumpernikla, tosty1GłowaRadicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnieRadicchio slaw radicchio, rdzeniowane i ćwiartowane wzdłużnie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRadicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotowaćRadicchio: jak wybrać, przechowywać i przygotować1głowykapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłużkapusta czerwona, rdzeniowa i połówkowa wzdłuż1(może być lub przeglądać)rozmaryn mielonyrozmaryn mielony1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól2(zima)ocet sherryocet sherry4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiradicchio slaw, dividedradicchio slaw, divided4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCukierCukier1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)tymianek mielonytymianek mielony4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowy lub roślinny do smażeniaOlej rzepakowy lub roślinny do smażenia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCALIFORNIA LIFE & STYLECALIFORNIA LIFE & STYLE4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrawa autorskiePrawa autorskie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWES E Sztuka języka angielskiegoWES E Sztuka języka angielskiego4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozrywkaRozrywka4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWhole Foods MarketWhole Foods Market4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŁadowanieŁadowanie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyLokalneLokalne4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMarket fresh: gotowanie przez pory rokuMarket fresh: gotowanie przez pory roku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNajpopularniejszeNajpopularniejsze4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOpiniaOpinia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUmieść OgłoszenieUmieść Ogłoszenie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzepisy kulinarnePrzepisy kulinarne4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySpencer Weiner / Los Angeles TimesSpencer Weiner / Los Angeles Times4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySportSport4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyState PrimaryState Primary30Łączny czas: minutyŁączny czas: minuty4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony© 2016, Los Angeles Times© 2016, Los Angeles Times4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony72°72°

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn