Domowy makaron z serem

Domowy makaron z serem
Domowy makaron z serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 40. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 35 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser cheddar, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Three Cheese Mac-domowy makaron z serem, Wegański makaron z serem, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Jajka i mleko ubić w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj VELVEETA, cheddar, masło i czerwoną paprykę; dobrze wymieszać. Wymieszać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MakaronyMakarony
Ser CheddarSer Cheddar
MasłoMasło
4
Łyżka do 1-1 / 2-qt. zapiekanka spryskana sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
5
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn