Domowe Masło Orzechowe

Domowe Masło Orzechowe
Domowe masło orzechowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 37 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako tania przyprawa. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowe lody z masłem orzechowym z kubkami z masłem orzechowym, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Z Domowym Masłem Orzechowym, oraz Domowe masło do ciastek masło orzechowe (z opcjami wegańskimi i bezglutenowymi) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wlej olej arachidowy do miski robota kuchennego. Włącz procesor. Gdy ostrze się kręci, stopniowo dodawaj orzeszki ziemne. Przetwarzaj do uzyskania gładkości, zeskrobując boki miski w razie potrzeby, około 2 minut. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia18
Magazyn