Domowe Kit Kat Bary
Domowe Kit Kat bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 32. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20002 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukier granulowany, chipsy karmelowe, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), Orzechy i owoce batony energetyczne {domowe batony Kind}, oraz Domowe Batoniki Figowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9 - przez 13-calowy prostokątny patelni do pieczenia z jedną warstwą krakersy Club (może trzeba złamać niektóre, aby dopasować).
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj okruchy krakersów Grahama, ciemnobrązowy cukier, mleko i cukier granulowany. Doprowadzić do wrzenia. Gotować przez pięć minut, stale mieszając.
Połowę masy masła zalać krakersami na patelni. Gładka powierzchnia z łopatką.
Ułóż kolejną warstwę krakersów na maśle.
Pozostałą mieszaninę masła wlać na powierzchnię. Gładka powierzchnia z łopatką. Ułóż trzecią warstwę krakersów na górze.
Połącz masło orzechowe, chipsy czekoladowe i chipsy butterscotch w małym rondlu. Stopić na średnim ogniu, stale mieszając.
Rozłóż równomiernie na krakersach.
Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie przykryć i przechowywać w lodówce dwie godziny.
Pokroić w 2-calowe paski. Bary będą przechowywać przez dwa tygodnie, przechowywane w hermetycznym pojemniku w lodówce.