Ciasteczka Orzechowo-Masło-Toffi
Peanut-Butter-toffi Chunk Cookies to bezmleczne przepis z 54 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 101 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 16 minut. Mieszanka mąki, kremowe masło orzechowe, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasteczka Czekoladowe Z Brązowym Masłem Toffi, Brown Butter Chocolate Chunk Peanut Butter Cookies, oraz Peanut Butter Chunk Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 3 blachy do pieczenia pergaminem.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (przez jajka) połączyć w dużej misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości. Wymieszaj cukierki. Uformuj ciasto na 54 (3/4 cala) kulki.
Na przygotowanych patelniach umieść kulki w odległości 2 cali, lekko spłaszczając palcami.
Piec w 350 przez 12 minut lub aż krawędzie są rumiane. Fajne ciasteczka na patelniach 2 minuty.
Przenieś ciasteczka do stojaków Z Drutu; całkowicie ostygnij.