Ciasto buraczano-marchewkowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, kiełki pszenicy, buraki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 18 mówi, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałata z buraków i marchwi, Latki marchewkowo-buraczane, oraz Zupa Z Buraków Marchewkowych.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Mąkę, brązowy cukier, rodzynki, kokos, kiełki pszenicy, otręby pszenne, cynamon, soda oczyszczona i sól połączyć w misce.