Domestic Diva ' s Sea Bass z pieczonym Puree z bakłażana i oliwą An

Domestic Diva ' s Sea Bass z pieczonym Puree z bakłażana i oliwą An
Domestic Diva ' s Sea Bass z pieczonym Puree z bakłażana i oliwą jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 5G białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Domestic Divas Blog ma 1 fanów. Mieszanka oliwek, sól, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Domestic Diva ' s Pan Seared Sea Bass With estragon Pesto & Chick, Domowa zupa pomidorowa pieczona Diva z grubo pokrojonym boczkiem, oraz Domestic Diva ' s Pan pieczony Grouper z białym winem i estragonem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia15
Magazyn