Disappearing Marshmallow Brownies II
Przepis Znikający Marshmallow Brownies II może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Na 53 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 380 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pianki, ekstrakt z wanilii, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 19%. Podobne przepisy to Znikające Ciasteczka Marshmallow, Znikające Ptysie Marshmallow, oraz Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies}.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W ciężkim rondlu na średnim ogniu roztopić chipsy z toffi i masło, stale mieszając, aż będzie gładkie.
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej. Wymieszać mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia, sól, wanilię i jajka, aż dobrze wymieszać.
Wymieszać w mini pianki i czekoladowe chipsy.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku. Centrum będzie się trząść, ale będzie twardnieje po ochłodzeniu. Wspaniale z lodami. Smacznego!!!