Dirty Piggy-Back Lamb

Dirty Piggy-Back Lamb
Dirty Piggy-Back Lamb is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 545 kalorii, 49g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, grzyby, kotlety jagnięce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Jagnięcy Ryż Brudny, Naleśniki Piggy, oraz Placki Piggy Pot.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Podczas gdy grill się rozgrzewa, podgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Dodać grzyby; gotować i mieszać do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Plastry boczku przyprawiamy pieprzem i układamy na grillu. Boczek ugotować na chrupiąco, raz obracając, a następnie odstawić na bok. Kotlety jagnięce przyprawiamy doprawioną solą i układamy na grillu. Gotować do pożądanego stopnia doneness, około 3 minut na stronę dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Każdy kotlet podawać z dwoma plastrami boczku, a na wierzchu pokrojone w plasterki pieczarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn