Dirty Piggy-Back Lamb
Dirty Piggy-Back Lamb is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 545 kalorii, 49g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 10 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, grzyby, kotlety jagnięce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Jagnięcy Ryż Brudny, Naleśniki Piggy, oraz Placki Piggy Pot.
Instrukcje
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Podczas gdy grill się rozgrzewa, podgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować i mieszać do miękkości. Odstawić.
Plastry boczku przyprawiamy pieprzem i układamy na grillu. Boczek ugotować na chrupiąco, raz obracając, a następnie odstawić na bok. Kotlety jagnięce przyprawiamy doprawioną solą i układamy na grillu. Gotować do pożądanego stopnia doneness, około 3 minut na stronę dla średnich.
Każdy kotlet podawać z dwoma plastrami boczku, a na wierzchu pokrojone w plasterki pieczarki.