Dip Ziołowy Prażono-Czosnkowy

Dip Ziołowy Prażono-Czosnkowy
Dip ziołowo-czosnkowy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 2G białka, oraz 55 g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, rozmarynu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip Z Pieczonym Czosnkiem I Ziołami, Dip ziołowo - czosnkowy, oraz Prażony Czosnek I Zioło Prime Rib dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odciąć i wyrzucić 1/2 cala od szczytów główek czosnku, odsłaniając goździki. Włożyć czosnek do talerza ciasta z olejem, ziołami, solą i pieprzem i przykryć płytkę szczelnie podwójną warstwą folii. Piecz, aż czosnek będzie złoty i miękki, 1 do 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
ZiołaZioła
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Gdy czosnek jest wystarczająco chłodny, aby się nim zająć, wyciśnij goździki do miski i wlej olej przez sito o drobnych oczkach na czosnek. Dobrze rozgnieść widelcem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia10
Magazyn