Dip wędzony z boczku i chrzanu

Dip wędzony z boczku i chrzanu
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Slow-Cooker Dymiony boczek i chrzan Dip może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyère, chrzan, czosnek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Slow-Cooker: Zupa Grochowa Dymna, oraz Slow-Cooker Smoky Snack Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek, cebula, ser śmietankowy, ser Gruyère i pół na pół w 1 1/2-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
GruyereGruyere
SerSer
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 2 1/2 do 3 godzin lub aż mieszanina jest gorąca.
3
Wymieszać z boczkiem, chrzanem i pietruszką. Przykryć i gotować na dużym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż mieszanina jest gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BoczekBoczek
4
Podawać z kostkami chleba lub krakersami do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
KrakersyKrakersy

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn