Dip Roślinny Estragon

Dip Roślinny Estragon
Dip roślinny estragon jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście estragonu, miód, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiązki warzyw z dipem Estragonowo-cytrusowym, Trzy warzywne Penne z Estragonowo-bazyliowym Pesto, oraz Panini z kurczaka i warzyw z majonezem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem gałązki estragonu i warzyw, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
EstragonEstragon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
3
Dekoruj gałązką estragonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
4
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn