Dip pomidorowy z serem i fasolą
Pomidorowy Dip z serem i fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka mielonego pieprzu, sera mexicana, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Super Bowl. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Dip Z Serem Pimento, oraz Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Włożyć ciecierzycę, 1 szklankę sera, śmietany, śmietany i zmielonej czerwonej papryki do blendera lub pojemnika na Robot kuchenny; przykryć.
Zmiksować na gładką masę. Wymieszać z zieloną cebulą.
Rozłóż na 9-calowy talerz ciasta.
Piec 20 min. lub aż do jasnego złotego brązu. Wierzch z pozostałą 1/2 szklanki sera i pomidora.