Dip Parmezan-Pesto

Dip Parmezan-Pesto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać parmezan-Pesto Dip spróbować. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 14 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 85 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz classico sos z bazylii pesto i pasty, krem knudsen, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pesto łosoś z parmezanem Pesto Orzo, Pesto Parmezan Kurczak, oraz Parmezan Pesto Twisty.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki aż do dobrze wymieszane; przykryć.
2
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
3
Podawać z różnymi pokrojonymi świeżymi warzywami, krakersami lub frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrakersyKrakersy
FrytkiFrytki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia0
Magazyn