Dip fasolowy ze szpinakiem i Cannellini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać szpinak i Cannellini Bean Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 92 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, oliwę z oliwek, fasolę cannelloni i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Cannellini Bean Mash W / Szpinak, Zdrowe i pyszne: Dip ze szpinakiem i fasolą Cannellini, oraz Pieczona Czerwona kabaczka kuri z fasolą Cannellini i sałatką ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni nonstick, podgrzać 1 łyżkę oleju, na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać 1/2 szpinaku i gotować przez 2 minuty, aż zwiędnie. Powtórzyć z pozostałym szpinakiem.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia na kilka minut.
Pozostałą oliwę z oliwek, mieszankę szpinaku, fasolę cannelloni, sok z cytryny, ocet balsamiczny, sól i pieprz umieść w misce robota kuchennego.
Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka.
Przełożyć do małej miseczki.
Podawać z endywiami, crostini lub chipsami pita.