Dilly Corn
Dilly Corn wymaga około 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 126 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką granulki bulionu wołowego, proszek czosnkowy, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dilly Asparagus, Ogórki Dilly, oraz Chleb Dilly.
Instrukcje
W małym rondelku zagotuj wodę i bulion. Dodaj kukurydzę, koperek i czosnek w proszku. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub do miękkości kukurydzy.