Dilly Corn

Dilly Corn
Dilly Corn wymaga około 10 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 126 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką granulki bulionu wołowego, proszek czosnkowy, kukurydzę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dilly Asparagus, Ogórki Dilly, oraz Chleb Dilly.

Instrukcje

1
W małym rondelku zagotuj wodę i bulion. Dodaj kukurydzę, koperek i czosnek w proszku. Wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-4 minuty lub do miękkości kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odpływ.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn