Dilly Beans
Dilly Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 74 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę woskową, ząbki czosnku, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dilly Beans, Spicy Dilly Beans, oraz John ' s Dilly Beans dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sól i 1 galon ciepłej wody w dużej misce, aż sól się rozpuści.
Niech solanka ostygnie do temperatury pokojowej.
Ułóż fasolę z pozostałymi składnikami w dużej ceramicznej, szklanej lub nierdzewnej misce do mieszania.
Dodać solankę do przykrycia.
Wlać pozostałą solankę do zamykanej plastikowej torby; zamknąć i umieścić na fasoli, aby zanurzyć. Miskę przykryć czystym ręcznikiem kuchennym.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi miski, 4-5 dni.
Spoon off wszelkie piany z powierzchni solanki. Pozostaw w temperaturze pokojowej, odrzucając pianę w razie potrzeby, aż fasola zostanie marynowana, około 2 tygodni.
Za pomocą łyżki szczelinowej podzielić fasolę, zioła i przyprawy między 3 czyste słoiki 1-quart. Ustaw sitko z 2 warstwami gazy na dużym dzbanku; wlej solankę przez sitko.
Wlać fasolę w słoikach, pozostawiając 1/2 " miejsca na górze. Okładka; chłód do 2 miesięcy.