Dijon Crusted Halibut

Dijon Crusted Halibut
Dijon Crusted Halibut może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Na 8,05 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 552 kalorie, 47g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, parmezan, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dijon i Herb Panko-chrupiący Halibut, Halibut z orzechami pekan w sosie śmietanowym Dijon, oraz Halibut Kruszony Migdałami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, chrzan i sok z cytryny. Wymieszać 1/4 szklanki bułki tartej i 1 łyżkę parmezanu. Ułóż filety rybne na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Filety RybneFilety Rybne
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozłóż mieszankę okruchów chleba równomiernie na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
W małej misce wymieszać roztopioną margarynę, 1/4 szklanki bułki tartej i 1 łyżkę parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Posypać powleczonym halibutem.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
6
Piec przez 15 do 18 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisucha bułka tartasucha bułka tarta454Orzechy dowolne (posiekane)filety halibutfilety halibut454Orzechy dowolne (posiekane)filety halibutfilety halibut1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chrzan preparowanychrzan preparowany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)chrzan preparowanychrzan preparowany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)margaryna, topionamargaryna, topiona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)margaryna, topionamargaryna, topiona596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gotowa musztarda w stylu Dijongotowa musztarda w stylu Dijon1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gotowa musztarda w stylu Dijongotowa musztarda w stylu Dijon1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)starty parmezanstarty parmezan1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)starty parmezanstarty parmezan

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn