Dijon Crusted Halibut
Dijon Crusted Halibut może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Na 8,05 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 552 kalorie, 47g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, parmezan, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Dijon i Herb Panko-chrupiący Halibut, Halibut z orzechami pekan w sosie śmietanowym Dijon, oraz Halibut Kruszony Migdałami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
W małej misce wymieszaj majonez, musztardę, chrzan i sok z cytryny. Wymieszać 1/4 szklanki bułki tartej i 1 łyżkę parmezanu. Ułóż filety rybne na przygotowanej blasze do pieczenia.
Rozłóż mieszankę okruchów chleba równomiernie na rybie.
W małej misce wymieszać roztopioną margarynę, 1/4 szklanki bułki tartej i 1 łyżkę parmezanu.
Posypać powleczonym halibutem.
Piec przez 15 do 18 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alzacja Willm Pinot Gris Reserve. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.