Deser - mishti Dohi - sernik w stylu indyjskim
Deser - mishti Dohi - sernik w stylu indyjskim to indyjski przepis, który serwuje 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka okruchów krakersów Grahama, skondensowanego mleka, pełnotłustego jogurtu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Food.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jagnięcina w stylu kaszmiru-ten indyjski styl jagnięciny to prawdziwa uczta, wszyscy będą myśleć, że jesteś kucharzem dla smakoszy, Ciecierzyca W Stylu Indyjskim, oraz Coleslaw W Stylu Indyjskim.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Winnice Illahe i Winnica Gruner Veltliner z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Illahe winnice i Winiarnia Gruner Veltliner
Aromaty zielonego jabłka i ogórka w stylu meksykańskim (nuty chili i limonki) z podniebieniem dżemu z mniszka lekarskiego, mokrego kamienia, kwiatu gruszy, kiwi i lucerny.Nasza fermentacja w beczkach akacjowych nadaje teksturowanemu odczuciu w ustach tego wina, które jest akcentowane klasycznym wykończeniem z białego pieprzu grüner.