Delikatna Skórka Z Ciasta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać kruche ciasto skorupa spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 154 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 40 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, ocet jabłkowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Delikatna Łuszcząca Się Skórka Z Ciasta, Rose ' s Favorite Flaky & Tender Pie Crust, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze.
Dodaj masło; za pomocą włączania / wyłączania, przetwarzaj, aż powstanie gruba Mączka.
Dodaj 8 łyżek wody z lodem i ocet cydr; blend aż wilgotne grudki tworzą, dodając więcej wody z lodem przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zbierzcie razem ciasto. Obrócić ciasto na powierzchnię roboczą; podzielić ciasto na pół. Uformuj każdą połowę w kulkę i spłaszcz w dysk. Owiń dyski oddzielnie w plastik; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. (Może być wykonane z wyprzedzeniem. Przechowywać ciasto w lodówce do 2 dni lub zamknąć w zamykanej plastikowej torbie i zamrozić do 1 miesiąca, a następnie rozmrozić w lodówce przez noc. Lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.)