Deep-Dish Polenta Pizza

Deep-Dish Polenta Pizza
Przepis Deep-Dish Polenta Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 15 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe To Ja: Deep Dish Polenta Pizza, Deep Dish Pizza Pie, oraz Pizza Deep-Dish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. Płaszcz 9-calowy springform patelni, okrągłe ciasto patelni, lub pie płyta z 1 łyżką oleju i odstawić. W średnim rondlu doprowadzić 2 1/4 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Ubijając stale, powoli dodaj polentę lub mączkę kukurydzianą. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, mieszając, aż polenta zacznie odciągać się od boków patelni, 4 do 5 minut. Wymieszać sól, 1/4 łyżeczki pieprzu i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
4
Rozłóż polentę na dnie przygotowanej patelni, używając łyżki, aby utworzyć podniesioną krawędź. W misce, połączyć radicchio, pomidory, mozzarella, i pozostały olej i pieprz. Łyżka mieszaniny na polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
RadicchioRadicchio
PomidorPomidor
PolentaPolenta
PieprzPieprz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Pokroić w kliny.Wskazówka: ta chrupiąca skorupa polenty może pomieścić prawie każdą polewę do pizzy. Spróbuj rukoli i prosciutto, kiełbasy i czosnku, lub karmelizowanej cebuli i grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
ProsciuttoProsciutto
GrzybyGrzyby
RukolaRukola
PolentaPolenta
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn