Deb ' s Cloverleaf Rolls
Deb ' s Cloverleaf Rolls jest Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką wodę, mąkę chlebową, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Roladki Z Koniczyny, Roladki Z Koniczyny, oraz Roladki Z Koniczyny.
Instrukcje
Połącz gorącą wodę, biały cukier i drożdże razem w misce dużego miksera stojącego; odstawić, aż utworzy kremową warstwę na wierzchu, o 10 protokół.
Zamocuj mikser za pomocą haka do ciasta i powoli ubijaj w 3 szklankach mąki chlebowej i płatków owsianych, aż mąka zostanie dokładnie przerobiona.
Umieść miskę w ciepłym miejscu, przykryj ściereczką i pozostaw ciasto do podwojenia i puchnięcia, około 1 godziny.
Umieść miskę z powrotem na mikserze stojącym i wlej masło; Uruchom mikser na małej prędkości i ubijaj pozostałe 6 szklanek mąki chlebowej.
Do ciasta posypać solą. Włączyć mikser do średniej, i ugniatać ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne, 5 do 8 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj 24 kubki muffinek.
Uszczypnij około 2 łyżek ciasta i uformuj w kulkę wielkości dużego pomidora wiśniowego.
Umieść kulkę ciasta w wysmarowanej muffinką filiżance; zrób jeszcze 2 kulki i umieść je w tym samym kubku (3 kulki ciasta na filiżankę). Powtórz z pozostałym ciastem.
Bułki pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż lekko się zrumienią, 38 minut.