Dal z czerwonej soczewicy z sałatką z marchwi i kolendrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Dal z czerwonej soczewicy z sałatką z marchwi i kolendrą Flatbreads. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 456 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, soczewica, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Kolendra mielona i kolendra, oraz Sałatka marchewkowa z jogurtem i kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować dal, połącz 3 szklanki wody i soczewicy w misce.
Dodaj imbir i następne 6 składników (przez serranos); smażyć przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
7
Dodaj soczewicę i pozostałe 2 szklanki wody na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 23 protokół. Wymieszać ze szpinakiem; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Szpinak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Aby przygotować sałatkę, połącz 2 łyżki oleju, Skórki, soku i cukru w średniej misce, mieszając trzepaczką.