Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy

Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy
Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, łyżeczka bazylii, 2 łyżeczki oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Wino-Makaron Pomidorowy, Stek Martini / Risotto Ze Szparagami/Duszony Sos Pomidorowy, oraz Stek marynowany z czerwonego wina z Pomidorkiem wiśniowym Caprese Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko rumiane. Ostrożnie wymieszać z winem i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ze stekiem. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż sos jest zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Wymieszaj gorący makaron, ser mozzarella i 1/3 szklanki parmezanu w dużej misce, rzucając do pokrycia, aż ser zacznie się topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać sos pomidorowy na mieszaninę makaronu, i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia35
Magazyn