Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy
Czerwone wino-makaron pomidorowo-Stekowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.98 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, łyżeczka bazylii, 2 łyżeczki oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Wino-Makaron Pomidorowy, Stek Martini / Risotto Ze Szparagami/Duszony Sos Pomidorowy, oraz Stek marynowany z czerwonego wina z Pomidorkiem wiśniowym Caprese Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę lub aż lekko rumiane. Ostrożnie wymieszać z winem i 5 kolejnych składników; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ze stekiem. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż sos jest zagęszczony.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić. Wymieszaj gorący makaron, ser mozzarella i 1/3 szklanki parmezanu w dużej misce, rzucając do pokrycia, aż ser zacznie się topić.
Wlać sos pomidorowy na mieszaninę makaronu, i wrzucić do połączenia.
Podawać natychmiast z pożądanymi dodatkami.