Czekoladowe Kwadraty Cynamonowe

Czekoladowe Kwadraty Cynamonowe
Przepis Czekoladowe Kwadraty Cynamonowe można przygotować w około 40 minut . Z tego przepisu składa się 36 porcji zawierających 120 kalorii , 1 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 15 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, białka jaj i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 11% . Podobne przepisy obejmują orzechowo-cynamonowe kwadraty z truflami czekoladowymi , lepkie kwadraty cynamonowe i kwadraty cynamonowe cappuccino .

Instrukcje

1
W dużej misce utrzyj masło, tłuszcz i cukier na jasną i puszystą masę. Wbić jajko i żółtko.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Tłuszczu Piekarskiego4-1/2 łyżeczki Tłuszczu Piekarskiego
Bita Polewa I Posiekane Orzechy PekanBita Polewa I Posiekane Orzechy Pekan
(niewielkie 2 Uncje)(niewielkie 2 Uncje)
świeżo Zebrane Liście Miętyświeżo Zebrane Liście Mięty
5 Filiżanek Kokosa, Podzielone5 Filiżanek Kokosa, Podzielone
1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej1/2 Funta Pokrojonej W Grube Plastry Piersi Z Indyka Lub Z Rożna, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Litr (około Gęstej śmietanyLitr (około Gęstej śmietany
2
Połącz mąkę, cynamon, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pakowanego Jasnobrązowego Cukru (7,75 Uncji)1 Szklanka Pakowanego Jasnobrązowego Cukru (7,75 Uncji)
Opcjonalnie 3 Do 6 Kropli Czerwonego Barwnika SpożywczegoOpcjonalnie 3 Do 6 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Za Funt) IZa Funt) I
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
3
Rozłóż na natłuszczonej blaszce o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia. Ubij białko jaja, aż się spieni; posmaruj ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
4-1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano4-1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Oregano
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych świeżych Brokułów1/2 Szklanki Drobno Posiekanych świeżych Brokułów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Udziec Jagnięcy Bez KościUdziec Jagnięcy Bez Kości
4
Połącz kawałki czekolady, orzechy, cukier i cynamon; posypać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolorowa Posypka, Siekane Orzechy Lub Płatki KokosoweKolorowa Posypka, Siekane Orzechy Lub Płatki Kokosowe
Opcjonalnie 3 Do 6 Kropli Czerwonego Barwnika SpożywczegoOpcjonalnie 3 Do 6 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych świeżych Brokułów1/2 Szklanki Drobno Posiekanych świeżych Brokułów
świeżo Zebrane Liście Miętyświeżo Zebrane Liście Mięty
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
5
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Studzimy na drucianej kratce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozrywany Skręt LukrecjowyRozrywany Skręt Lukrecjowy
1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych1 14-uncjowa Torebka Słodzonych Płatków Kokosowych
6
Pokrój w kwadraty.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe wino musujące to świetny wybór do przystawek. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Blady, słoneczny żółty kolor i lekkie frizzante, Moscato d'Asti ma intensywny aromat brzoskwiń, płatków róż i imbiru. Na podniebieniu jest delikatnie słodkie i musujące z umiarkowaną kwasowością, dobrą równowagą, dobrą złożonością i finiszem świeżych moreli. Znakomity jako aperitif, doskonały dodatek do kuchni panazjatyckiej i homarów, a także ciast, deserów na bazie owoców i kremów oraz serów pleśniowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn