Czekoladowe Bezy

Czekoladowe Bezy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Chocolate Chip bezy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Ten przepis służy 42 i kosztuje 5 centów za porcję. Jeśli masz wyciąg z migdałów, krem z kamienia nazębnego, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe Bezy, Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Czekoladowe bezy z truskawkami.

Instrukcje

1
W dużej misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić białka z kremem tatarskim, aż będą gęste i spienione. Stopniowo dodawać cukier i nadal ubijać, aż mieszanina utrzyma sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Szpatułką delikatnie wymieszaj ekstrakt z migdałów i posiekaną czekoladę. Łyżka 1/2-porcje łyżka do 1-calowych kopców szerokości (lub z torbą ciasta wyposażone w 1/2-calowy zwykły lub końcówka gwiazda, rury 1-calowe kopce szerokości) o 1 cal od siebie na gotowanie pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Piec bezy w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 275, aż do wyschnięcia i twardości w dotyku na zewnątrz i prawie do wyschnięcia wewnątrz (złamać jeden otwarty do testu), 30 do 35 minut; jeśli pieczenie dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmień ich pozycje w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Ostudzić na 5 minut na arkuszach, następnie wsunąć łopatkę pod bezy i przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn