Czekolada Kahlua® Trifle
Chocolate Kahlua® Trifle może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. 137 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jeśli masz bitą polewę, wodę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 22%. Spróbuj Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Sernik Kahlua z czekoladowym sosem Kahlua (niskowęglowodanowy i bezglutenowy), oraz Kahlúa budyń chlebowy z sosem Kahlúa z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać brownie mix, woda, olej roślinny, i jajka razem w misce do mieszania, aż będzie gładka, i wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciastek pokaże wilgotne okruchy, 25 do 30 minut. Odstaw ciasteczka na bok i ostudź całkowicie. Użyj pałeczki lub koniec drewnianej łyżki do szturchnąć otwory na całym brownies, o 1/2-cala od siebie; skropić likier kawowy na całym brownies.
Niech brownies stać 5 minut, aby namoczyć Likier.
W misce, ubić budyń czekoladowy wymieszać z zimnym mlekiem, aż zgęstnieje, o 2 protokół; odstawić 5 Więcej minut, aby ustawić.
Aby złożyć deser, pokroić ciasteczka w drobną kostkę.
Warstwę 1/3 brownies na dno szklanej miseczki drobiazgów, a na wierzch warstwą budyniu, następnie warstwą ubitej polewy. Powtórz jeszcze dwa razy, kończąc bitą polewą. Schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.