Wegańskie: Bok Choy ze szczypiorkiem, sos z czarnej fasoli, i Chow Fun
Wegańskie: Bok Choy ze szczypiorkiem, sos z czarnej fasoli, i Chow Fun jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 15g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kiełki fasoli mung, por, wino shaoxing i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Bok Choy z sosem z Czarnej Fasoli, Małże z sosem z Czarnej Fasoli, Bok Choy i makaronem, oraz Shanghai Baby Bok Choy Z Sosem Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć Shaoxing wina, sos sojowy, i czarna fasola w małej misce i wymieszać. Odstawić. Jeśli makaron jest zimny, przenieś do miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej i kuchenki mikrofalowej pod dużą mocą na 1 minutę.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużym ogniu w dużym woku, aż do silnego palenia.
Dodaj bok choy i wrzucić do herbu w oleju. Gotować, mieszając i podrzucając od czasu do czasu, aż bok choy jest zwęglone w plamy, jasnozielony, i tender-chrupiące, o 2 minut w sumie.
Przełożyć ugotowany bok choy do miski i wytrzeć wok papierowym ręcznikiem.
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do woka i podgrzać na dużym ogniu, aż mocno dymi.
Dodać szczypiorek i Por i gotować, mieszając i podrzucając od czasu do czasu, aż zwęglone w miejscach, o 1 minutę.
Dodaj kiełki fasoli, makaron, bok choy i sos. Gotować, ostrożnie przewracać i obracać, aż makaron i warzywa będą równomiernie pokryte sosem.
Przełożyć na duży talerz i podawać natychmiast.