Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Czarna ryba może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 48g białka, oraz 54g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, masła, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Czarna Ryba, oraz Czarna Ryba.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszać paprykę, suchą musztardę, pieprz cayenne, kminek, pieprz czarny, pieprz biały, tymianek i sól; odstawić.
Podgrzać ciężką żeliwną patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Do płytkiego naczynia wlać 3/4 szklanki roztopionego masła. Każdy filet zanurzyć w maśle, obracając raz, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Posypać obie strony filetów mieszanką przypraw i delikatnie wkleić mieszankę na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
5
Umieścić filety na gorącej patelni bez tłoczenia. Dokładnie wlać około 1 łyżeczki roztopionego masła na każdy filet. Gotować, aż ryba ma zwęglony wygląd, o 2 protokół. Filety obrócić, łyżkę 1 łyżeczki roztopionego masła na każdy, i gotować, aż zwęglone. Powtórz z pozostałymi rybami.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.