Czarna Ryba

Czarna Ryba
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Czarna ryba może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 691 kalorii, 48g białka, oraz 54g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, masła, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, Czarna Ryba, oraz Czarna Ryba.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać paprykę, suchą musztardę, pieprz cayenne, kminek, pieprz czarny, pieprz biały, tymianek i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Biały PieprzBiały Pieprz
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
PaprykaPapryka
KminekKminek
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podgrzać ciężką żeliwną patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do płytkiego naczynia wlać 3/4 szklanki roztopionego masła. Każdy filet zanurzyć w maśle, obracając raz, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Posypać obie strony filetów mieszanką przypraw i delikatnie wkleić mieszankę na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Umieścić filety na gorącej patelni bez tłoczenia. Dokładnie wlać około 1 łyżeczki roztopionego masła na każdy filet. Gotować, aż ryba ma zwęglony wygląd, o 2 protokół. Filety obrócić, łyżkę 1 łyżeczki roztopionego masła na każdy, i gotować, aż zwęglone. Powtórz z pozostałymi rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn