Czarna Fasola O Zapachu Kminku Z Kolendrą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Czarnej Fasoli pachnącej kminkiem z kolendrą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, kolendrę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czarna fasola pachnąca kminkiem i komosa ryżowa, Bakłażan o zapachu kminku z granatem i kolendrą, oraz Fasola Biała Pachnąca Kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać rzepak lub oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czerwoną cebulę, pomidor, paprykę, czosnek i kminek. Gotować 4 minuty, stale mieszając, aż do miękkości.
Dodać fasolę, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować 10 protokół.
Dodać kolendrę i sok, i służyć.
W razie potrzeby udekoruj śmietaną i płatkami chili.