Czarna fasola z miodem i rumem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.3 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, miód, kiełbasę chorizo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Bobby Flay ' s Honey-Rum Baked Black Beans, Bobby Flay ' s Honey Rum pieczona czarna fasola, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek dla podobnych receptur.
Przełożyć mieszaninę do naczynia do zapiekania lub pieczenia i zalać 3 szklankami wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Pieczemy fasolę, przykrytą, przez 20 minut. Sprawdź, czy mieszanina jest sucha i w razie potrzeby dodaj więcej wywaru. Kontynuuj pieczenie dodatkowe 20 minut. Odkryć i piec przez 15 minut, wyjąć z piekarnika, i złożyć w kolendry, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek