Cytrusowe Mleko Lodowe
Cytrusowe mleko lodowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Sprawdza się jako tani napój. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekolada mleko z orzechów laskowych i miód cynamon mleko nerkowca / Beyond migdały, Golden Milk: kremowa herbata kurkuma i imbir z mlekiem kokosowym, oraz {Bar Mleczny Poniedziałki} Słodka Kukurydza Płatki Mleczne Ciasto Lody.
Instrukcje
Połączyć cukier i substytut jaj w dużej misce. Ubić ze średnią prędkością miksera 3 minuty lub do momentu rozpuszczenia cukru.
Dodać skórki pomarańczowe i cytrynowe oraz soki; ubijać do wymieszania. Wymieszać z mlekiem.
Wlać mieszaninę do zamrażarki w 2-litrowej zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżkę włożyć do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić na co najmniej 1 godzinę.