Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać cytrusowe ciasto krabowe spróbować. Na $7.54 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1342 kalorii, 30g białka, oraz 129g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sól i pieprz, pieczony pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Krabowa Z Melonem I Marynatą Cytrusową, Sałatka krabowo-cytrusowa z sosem Chardonnay, oraz Sałatka z kraba z ciecierzycy z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, złożyć wszystkie składniki razem uważając, aby nie rozbić kraba. Mieszanina form do 4 (4-calowych) form pierścieniowych (używam noża do pączków z usuniętym środkowym całym nożem). Płaszcz dużą patelnię saute, na średnim ogniu i dodać ciastka krabowe. Gotować, aż Na zewnątrz jest rumiane i ciasto jest rozgrzany przez, o 3 protokół na stronę.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Aubert Lauren Vineyard Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 139 dolarów.