Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym
Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 227 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym, Ser Pleśniowy I Konfitura Figowa Crostini, oraz Ser Pleśniowy I Figowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj plastry bagietki oliwą z oliwek; umieść na blasze do pieczenia. Broil aż tosty i chrupiące. Całkowicie fajne.
Brzoskwinie wrzucić delikatnie z octem. Top crostini z brzoskwiniami i serem pleśniowym.
W razie potrzeby posypać pieprzem. Dusić, aż ser będzie gorący, miękki i bardzo lekko rumiany.
From Good Day for a Picnic by Jeremy Jackson (William Morrow, an imprint of Harper