Crock-Pot Chili
Przepis Crock-Pot Chili może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Na $2.05 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Mieszanka wina, ser cheddar, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crock Pot Kid-Friendly Turcja Chili, Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, oraz Crock Pot Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemię okrągłe w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do brązowego, mieszając do kruszenia.
Dodać posiekaną cebulę i kolejne 7 składników (cebula przez czosnek), i gotować przez 7 minut lub aż cebula będzie miękka.
Umieścić mieszaninę mięsa w powolnej kuchence elektrycznej i wymieszać fasolę i pomidory. Przykryć pokrywką i gotować na małym ogniu przez 4 godziny. Łyżkę do miseczek; posypać serem.
Uwaga: chili można zrobić na płycie kuchennej, jeśli nie masz wolnej kuchenki. Po dodaniu fasoli i pomidorów doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, częściowo pokryte, 1 1/2 godziny.