Crab-Brie Cheese Ball
Nigdy nie można mieć zbyt wiele hor d ' oeuvre receptur, więc dać Crab-brie Cheese Ball spróbować. Ten przepis daje 8 porcji z 366 kalorii, 14g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka ciasta filo, masła, krakersów i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 36%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Bezglutenowy Crème de Brie zapiekanka z szampanem i Krabem, ser Alouette i przygody loterii Tintin (i Gratis!), Crab Ball, oraz Makaron i Brie z krabem.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze pięć składników. Uformuj kulkę; odłóż na bok.
Umieść jeden arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej. (Pozostałe ciasto przykryj folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysychaniu.)
Posmaruj ciasto masłem. Powtórz z pozostałą filo, szczotkując każdą warstwę pozostałym masłem.
Umieść Brie na środku stosu filo; na wierzch z kulką mieszanki krabów. Podnieś rogi ciasta wokół Brie i kulki;odwróć i umieść szew stroną do dołu w natłuszczonym 9-calowym. talerz do ciasta.
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub na złoty kolor.
Odstaw na 5 minut przed podaniem z krakersami.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Krab działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Jednym z win, które można spróbować, jest Georgetown Vineyards American Chardonnay. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Georgetown Vineyards American Chardonnay
Nasz Amerykański Chardonnay z 2014 roku był fermentowany w beczkach w małych beczkach z francuskiego dębu, produkując wino z przyjemnym wykończeniem zielonego jabłka i złożonych minerałów.