Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z Korniszonu z winegretem Scotch Bonnet. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 835 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól i pieprz, zmielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette, Scotch Bonnet Marmalade Cocktail, oraz Jamaican Curry kurczak i ziemniaki ze Scotch Bonnet ostra papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kury i marchewki umieścić na patelni do pieczenia, natrzeć je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, a następnie przekładamy marchewkę na talerz, aby ostygła. Kontynuuj pieczenie kur przez około 15 minut dłużej, lub aż soki jamy uruchomić jasne.
Przenieść kury na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
W międzyczasie do miarki wlać gorące soki z patelni i odtłuścić tłuszcz. Odcedzić soki do małego rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Wlać redukcję z powrotem do miarki i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z ostrym sosem, olejem roślinnym, octem i zielem angielskim i doprawić ten vinaigrette solą i pieprzem.
Wyjmij mięso z kur i rozłóż je na grube strzępy.
Pokroić marchewkę w 2-na-1/3-cala patyczki. W dużej misce, wrzucić cornish hen mięso z marchwi, rzodkiewki, kiełki, nerkowce i vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.
Make Ahead: przepis może być przygotowany do 1 dnia do przodu przez krok Przechowywać w lodówce kury i vinaigrette oddzielnie.
Rekomendacja wina: owoce suszonego do suchego, niskoalkoholowego Rieslinga wytrzymają pikantny vinaigrette. Spróbuj miękkiej buteleczki w stanie Waszyngton lub w Kalifornii, takiej jak Chateau Ste z 2000 roku. Michelle Cold Creek Vineyard czy Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Uwagi: użyj grubego sosu Scotch bonnet, aby uzyskać więcej charakteru. Niektóre doskonałe marki są Ricky 's Red Hot, Coyote cocina Howlin' Hot Sauce i Matouk ' s Hot Calypso Sauce.