Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette

Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z Korniszonu z winegretem Scotch Bonnet. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 835 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól i pieprz, zmielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette, Scotch Bonnet Marmalade Cocktail, oraz Jamaican Curry kurczak i ziemniaki ze Scotch Bonnet ostra papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Kury i marchewki umieścić na patelni do pieczenia, natrzeć je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, a następnie przekładamy marchewkę na talerz, aby ostygła. Kontynuuj pieczenie kur przez około 15 minut dłużej, lub aż soki jamy uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Przenieść kury na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
W międzyczasie do miarki wlać gorące soki z patelni i odtłuścić tłuszcz. Odcedzić soki do małego rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wlać redukcję z powrotem do miarki i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z ostrym sosem, olejem roślinnym, octem i zielem angielskim i doprawić ten vinaigrette solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
VinaigretteVinaigrette
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
RedukcjaRedukcja
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
6
Wyjmij mięso z kur i rozłóż je na grube strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Pokroić marchewkę w 2-na-1/3-cala patyczki. W dużej misce, wrzucić cornish hen mięso z marchwi, rzodkiewki, kiełki, nerkowce i vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
VinaigretteVinaigrette
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
KiełkiKiełki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Make Ahead: przepis może być przygotowany do 1 dnia do przodu przez krok Przechowywać w lodówce kury i vinaigrette oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
9
Rekomendacja wina: owoce suszonego do suchego, niskoalkoholowego Rieslinga wytrzymają pikantny vinaigrette. Spróbuj miękkiej buteleczki w stanie Waszyngton lub w Kalifornii, takiej jak Chateau Ste z 2000 roku. Michelle Cold Creek Vineyard czy Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RieslingRiesling
AlkoholAlkohol
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Uwagi: użyj grubego sosu Scotch bonnet, aby uzyskać więcej charakteru. Niektóre doskonałe marki są Ricky 's Red Hot, Coyote cocina Howlin' Hot Sauce i Matouk ' s Hot Calypso Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn