Ciepły Ser Kozi w Marinara
Przepis na Ciepły Ser Kozi w Marinarze można przygotować w około 30 minut. Ten przepis służy 8 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 3 g tłuszczu i łącznie 67 kalorii. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką bagietkę chlebową, bazylię, ser kozi z bali i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań w bardzo przystępnej cenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 22%. Wynik ten nie jest zbyt doskonały. Kalafior z kozim serem i marinarą, pieczony dip z koziego sera Marinara i cukinia faszerowana kozim serem i marinarą {3-składnikowy} są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zamrażaj ser przez 15 minut. Rozpakuj i pokrój na 1/2 cala. plasterki. W nienatłuszczonym, płytkim naczyniu do pieczenia połącz sos marinara i bazylię. Na wierzchu ułóż plasterki sera; posypać pieprzem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 8-10 minut lub do momentu, aż się zarumieni.
Podawać na ciepło z podpieczonymi plasterkami bagietki.